Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Vrijdag 4 november: Aftrap acties Supporterskantine

Vrijdag 4 november: Aftrap acties Supporterskantine

Vrijdagavond gaan de acties voor de nieuwe supporters kantine op het Spinnekopplein van start. Na vele maanden voorbereiden trappen we vrijdagavond voor de wedstrijd van De Graafschap - Fortuna af. Niemand minder dan onze voorzitter Martin Mos komt de acties aankondigen. Om kwart over zeven zal Martin Mos vanaf het podium op het Spinnekopplein iedereen oproepen om bij te dragen aan dit initiatief van de SV Superboeren in samenwerking met Brigata Tifosi, Oldies, Vereniging, Anhagersraod en de club.

‘Superboerenmuur’

De eerste actie die van start gaat is de verkoop van stenen voor de ‘Superboerenmuur’. Dit idee is een afgeleide van het D’ran shirt met namen van supporters. Dit keer kun je je naam echt vereeuwigen in de muur van de nieuwe kantine. Er zijn 500 stenen beschikbaar en daar wil je bij zijn!

Voor honderd euro heb je een steen met je naam er op. Je mag met maximaal drie personen op een steen. Dus voor nog geen € 35,- staat jouw naam voor altijd in de ‘Superboerenmuur’. Deze muur zullen we onderbrengen bij de Erfgoedcommissie zodat deze muur met jouw naam voor altijd behouden blijft binnen de club (Meer).

‘Promotieteam Kantine’

We hebben voor de verkoop een eigen ‘Promotieteam Kantine’, onder leiding van Peggy Wenting. Peggy heeft een groep dames die supporter zijn van De Graafschap bijeen gebracht. Voordat de dames het plein op komen zal Martin Mos ze aan je voorstellen. En dan moet het gebeuren! Zorg dat je geld bij je hebt en of je pinpas, want die kantine moet er komen. De beste supporters van Nederland verdienen een mooie eigen kantine waar we samen komen en lief en leed kunnen delen. Een kantine met een geweldige bar en een podium voor de muziek en de Man of the Match.

Met elkaar moeten we dat gaan realiseren. Een idee hoe de kantine er uit komt te zien krijg je als Simon Kistemaker speciaal komt om de impressie van de kantine op spandoek te onthullen. Tevens hebben we een barometer op het Spinnekopplein waarop iedereen kan zien hoeveel geld er opgehaald is. Want alles wat we verkopen komt ten goede aan de kantine.

Graafschap Kalender

Behalve unieke stenen gaan we ook loten verkopen en fan artikelen. Het eerste artikel is een mooi sinterklaas- of kerstcadeau. De Oldies hebben namelijk de eerste echte Graafschap verjaardagskalender gemaakt! Een prachtige kalender op groot formaat, een echt collectors item, met schitterende foto’s van alle mooie momenten die we met De Graafschap beleefd hebben. Maar ook met wetenswaardigheden, zoals verjaardagen van ereleden en succesvolle trainers, kampioenschappen en bijzonderheden zoals de goal van Sietze Veen via het reclamebord. Kortom die kalender mag niet ontbreken op het kleine kamertje van een Superboer (meer).

Laat het een heel mooie avond worden vrijdag 4 november, neem de knip mee en laten we ons doel gaan realiseren met elkaar, de supporterskantine voor en door supporters moet er komen! #allesvoordekantine.

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

Al Nasr

Al Nasr

Zaterdag 20 juli, aanvang 14:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X