Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Bijzondere wedstrijdavond met Boerenrockies

Bijzondere wedstrijdavond met Boerenrockies

Het is alweer vijf weken geleden dat De Vijverberg voor de laatste keer door de supporters bezocht werd. Dat was tijdens de teleurstellend verlopen wedstrijd tegen FC Dordrecht (2-3). Daarna werd er alleen nog maar een punt behaald in de uitwedstrijd tegen Achilles’29. Daar werd de ploeg gesteund door ruim 400 supporters. Een ongekend aantal voor Graafschap begrippen, zeker gezien de zeer lastige periode dat het team doormaakt. Supporters vragen zich maar één ding af: wanneer komt de ommekeer? Misschien aankomende vrijdag wel tijdens de wedstrijd tegen Fortuna Sittard.

Dat het een bijzondere duel wordt is wel zeker. En niet alleen omdat het een goed gevulde Vijverberg wordt vanwege de gratis kaarten die beschikbaar zijn gesteld voor de seizoenkaarthouders als genoegdoening voor de wedstrijd tegen Helmond Sport die zonder publiek gespeeld moest worden. Maar ook vanwege het feit dat het startschot wordt gegeven voor de bouw van de nieuwe supporterskantine.

Wat ook bijzonder is, is dat deze boerenbruiloft muzikaal wordt ondersteund door live muziek van de meidenband Boerenrockies uit Steenwijkerwold (Drente) en omgeving. Bianca Rodermond (zang), Danielle ten Wolde (gitaar), Erika Kranendonk (basgitaar), Aleida Kranendonk (drums) en Monique Buitenhuis (gitaar) zetten door middel van covers en eigen nummers het Spinnekopplein op de kop. De eerste echte meidenband die achter de Spinnekop de warming-up gaat verzorgen. Om in hun woorden en de woorden van een heleboel supporters te spreken: dat kan niet misgoan!

Zoals al aangegeven, wordt voor de wedstrijd ook het startsein gegeven van de bouw van de nieuwe supporterskantine. Een kantine die De Vijverberg en vooral het Spinnekopplein nog mooier maken. Want zeg nou zelf, de beste supporters verdienen toch de beste kantine? Rond 19.15 uur zal voorzitter Martin Mos een doek onthullen waarop een impressie staat van de nieuwe kantine. Daarnaast zal het promotieteam gepresenteerd worden. Dit team gaat in eerste instantie flyers uitdelen met daarop de uitleg van de actie ‘Draag jouw steentje bij!’. Deze actie biedt supporters de mogelijkheid om een steen voor de te bouwen ‘Superboerenmuur’ te kopen waarin hun naam vereeuwigd wordt. Bij de volgende wedstrijden zal het promotieteam naast deze flyers ook loten gaan verkopen waarmee tijdens de tweede seizoenshelft mooie prijzen te winnen zijn. Meer informatie over de nieuwe supporterskantine en de acties zijn te vinden via deze link.

Na de wedstrijd zal uiteraard de man-of-the-match weer op het podium verschijnen met nog twee andere spelers om terug te blikken op de wedstrijd. Ook onze eigen huis-DJ Stefan Nolta is dan weer aanwezig om het feestje na de wedstrijd in te luiden.

Kom dus allemaal op tijd naar het Spinnekopplein, niet alleen om mee te feesten met de Boerenrockies, maar ook om het startsein mee te maken voor de bouw van de nieuwe supporterskantine. Om 18.00 uur is het Spinnekopplein open.

Ook aankomende vrijdag dus weer SAMEN D’RAN. Niet alleen voor de drie punten, maar ook voor de nieuwe kantine.

De supportersvereniging doet er alles aan om het de supporters naar de zin te maken en zich thuis te laten voelen. Word dus ook lid van van SV Superboeren. Alleen dan kan er voor nog meer vermaak en vertier gezorgd worden rondom het veld.

 Word lid van SV Superboeren De Graafschap

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

Al Nasr

Al Nasr

Zaterdag 20 juli, aanvang 14:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X