Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Superboerenmuur: draag je steentje bij!

Superboerenmuur: draag je steentje bij!

Door een steen met jouw naam draag je letterlijk je steentje bij aan de nieuwe Supporterskantine. Er is een gelimiteerd aantal van 500 stenen beschikbaar voor deze ''Superboerenmuur' in de nieuwe Supporterskantine.

SUPERBOERENMUUR

Het gaat er dan toch eindelijk van komen: De supporterskantine gaat op de schop! Wij, beste supporters van het land, verdienen een mooi onderkomen met voldoende ruimte. Een plek waar we samenkomen. Op wedstrijddagen, maar ook daarbuiten.

Om dit te realiseren moet er nog wel één en ander gebeuren. Het belangrijkste is dat er genoeg geld is om daadwerkelijk aan de verbouwing te kunnen beginnen. De kantine gaat zo'n € 300.000,- kosten. Er zijn diverse bedrijven bereid gevonden om mee te helpen en gezamenlijk de helft van dit bedrag te sponsoren. Het overige deel gaan we bijeenbrengen door middel van supportersacties. En daar kun jij een grote rol in spelen!

Draag ook je steentje bij! In onze nieuwe kantine komt een zogeheten 'Superboerenmuur'. Op een prominente plek kun jij jouw naam vereeuwigen!

HOE GAAT DE ACTIE IN Z'N WERK?

De actie is gebaseerd op de 'Dran' actie, maar in plaats van het shirt vullen, gaan we nu een muur bouwen waarin stenen geplaatst worden met de namen van supporters. Er zijn slechts 500 stenen beschikbaar waarop supporters hun naam kunnen laten vereeuwigen in onze nieuwe kantine. Een steen kost € 100,- en biedt plek voor maximaal drie namen.

Doe mee en vereeuwig ook jouw naam in de 'Superboerenmuur'. Samen gaan we ervoor zorgen dat de nieuwe supporterskantine er gaat komen!

Het gelimiteerde aantal van deze 500 stenen wordt beschikbaar gesteld door Westerveld & Nederlof, leverancier van houten kozijnen en prefab wanden.

Verbouw en uitbreiding Supporterskantine Spinnekopplein
Online een steen bestellen (via iDEAL)

Ja, ik bestel een steen

® SV Superboeren De Graafschap

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

Roda JC Kerkrade

Roda JC Kerkrade

Zaterdag 7 augustus, aanvang 16:30 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Vanwege coronamaatregelen is het op dit moment niet mogelijk om een wedstrijd van De Graafschap te bezoeken.

Boerenwiesheid

Wat ga jij als eerste doen wanneer we weer wedstrijden mogen bezoeken?

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram en Twitter

Volg ons op Social Media:

Instagram Twitter