Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar… NEC-thuis

In aanloop naar… NEC-thuis

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- Zondag 7 februari staat het eerste Gelderse onderonsje in 2016 op het programma. Om 14:30 uur zal de aftrap zijn in Doetinchem tussen De Graafschap en NEC.

- Voor dit duel is scheidsrechter Lindhout aangesteld door de KNVB. Zijn assistenten zijn Geutjes en Lapar. Vierde official is Oostrom.

- Een geweldige start van De Graafschap tijdens de eerste twee thuiswedstrijden na de winterstop. Zowel Excelsior (2-0) als ADO Den Haag (3-1) werden verslagen.

- De uitwedstrijd bij Heracles Almelo werd nipt met 2-1 verloren en herpakte het team van coach Jan Vreman zich in de tweede helft tegen landskampioen PSV. Een 3-0 achterstand werd bijna gelijk getrokken. Echter viel na de 3-2, van doelpuntenmakers Ted van de Pavert en Bart Straalman, de beslissende 4-2.

- Er staan vier spelers op scherp bij de Doetinchemse club. Bij een eerstvolgende gele kaart volgt er een schorsing van één wedstrijd: Andrew Driver, Jeroen Tesselaar, Kristopher Vida en Nathaniel Will.

- Tegen PSV kwamen Mark Diemers en Karim Tarfi niet in actie. Beide spelers zijn hersteld van een lichte blessure en weer beschikbaar voor het duel met NEC.

- NEC wist de stijgende lijn na het behaalde kampioenschap in de Jupiler League voort te zetten in de Eredivisie. Het team van coach Ernest Faber staat op de vijfde plek met 34 punten.

- De punten worden voornamelijk gepakt op eigen veld. In januari waren er vier thuiswedstrijden wat negen punten opleverde: PEC Zwolle (3-1), Willem II (1-0) en FC Twente (2-0) werden gewonnen. Vorige week de nederlaag tegen AZ (0-3).

- In de eerste helft tegen AZ viel oud-De Graafschapspeler Gregor Breinburg geblesseerd uit.

- Dit kalenderjaar kwam het in Groningen niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel. Voor NEC betekent het treffen in Doetinchem de tweede uitconfrontatie van de tweede seizoenshelft.

- De transfer van Rens van Eijden naar Dinamo Moskou ging uiteindelijk niet door. Hierdoor zou Van Eijden eventueel weer terug kunnen keren in de selectie van NEC.

Nieuws van SV Superboeren

- Bestel je eigen D'ran-tegel (meer)

- We blijven doorlopend bezig met het aanvullen van ontbrekende gegevens in onze ledenadministratie. Lees er hier meer over.

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Lid worden van SV Superboeren De Graafschap / D'ran! Magazine abonnement

- Wil je je aanmelden als lid van SV Superboeren De Graafschap? Dit kan snel en simpel via deze website door het invullen van dit formulier.

- Wil je alleen een abonnement op ons eigen D'ran! Magazine? Ook dat kan via deze website door het invullen van dit formulier.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 48,92

Gelijkspel: 34,41

Nederlaag: 16,67

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

Al Nasr

Al Nasr

Zaterdag 20 juli, aanvang 14:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X