Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar… Fortuna Sittard-thuis

In aanloop naar… Fortuna Sittard-thuis

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- Vrijdagavond staan er drie belangrijke wedstrijden op het programma voor deelname aan play-offs: FC Volendam - VVV-Venlo, FC Oss - Sparta en De Graafschap - Fortuna Sittard.

- De wedstrijden beginnen vrijdag 1 mei allemaal om 20:00 uur. Ook de overige zeven duels in deze speelronde gaan dan van start.

- Scheidsrechter Bax zal de wedstrijd leiden met zijn assistenten Stuizand en Vandeursen. Vierde official is Mulder.

- Een plaats in de top zeven is van groot belang voor twee teams, er zal één club buiten de boot vallen, daar nummer tien Almere City FC al eerder periodekampioen was geworden. De strijd gaat tussen VVV-Venlo, Sparta en De Graafschap.

- De Graafschap ontvangt laagvlieger Fortuna Sittard. Een thuiszege zou erg mooi zijn, zodat de kansen in het voordeel blijven. Daarnaast uiteraard belangrijk wat de overige twee concurrenten doen.

- Het team van coach Jan Vreman won de laatste twee wedstrijden nadat het daarvoor wat moeizamer ging met drie nederlagen op rij.

- Tegen FC Den Bosch (2-0) en Achilles’29 (1-3) werden overwinningen geboekt. In beide wedstrijden kwam clubtopscorer Jerry van Ewijk tot een treffer vanaf de elf meter stip.

- Het is nog onbekend wat de (mogelijke) play-offs gaat worden. Toch wist de club al te melden dat het afscheid gaat nemen van enkele spelers. Jordan Garcia-Calvete, Santy Hulst, Soufian Echcharaf en Jordy van de Kracht mogen vertrekken.

- Tegenstander Fortuna Sittard beschikt over coach Peter van Vossen. De club uit Sittard neemt een teleurstellende negentiende positie in op de ranglijst.

- De eerdere ontmoeting dit seizoen liep uit in een doelpuntloos gelijkspel.

- Er zijn twee clubtopscorers te vinden bij Fortuna Sittard. Seku Conneh en Roel Janssen staan allebei op negen doelpunten.

- Fortuna Sittard kwam tijdens de laatste twee seizoenen in actie tegen De Graafschap in de play-offs. De Doetinchemse club won in 2013 met 1-2 en 3-1 en ging een ronde verder. In 2014 werd opnieuw de eerste ronde met 1-3 en 4-1 van Fortuna Sittard gewonnen. Tijdens het uitduel bij RKC Waalwijk kwam De Graafschap net een doelpunt te kort.

- De Graafschap verlaagt prijzen losse kaarten (meer)

Nieuws van SV Superboeren

- Bestel je eigen D'ran-tegel (meer)

- We blijven doorlopend bezig met het aanvullen van ontbrekende gegevens in onze ledenadministratie. Lees er hier meer over.

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Er bestaat een apart abonnement voor het ontvangen van ons Dran! Magazine. Lees er alles over op dit formulier.

- SV Superboeren De Graafschap heeft momenteel ruim 1900 leden. Natuurlijk zijn we trots op dit aantal, maar we merken ook dat er veel supporters zijn die graag lid zouden willen worden. Dit kan heel eenvoudig. Vul daarvoor dit formulier en word lid van SV Superboeren De Graafschap.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 84,76

Gelijkspel: 13,09

Nederlaag: 2,15

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

Al Nasr

Al Nasr

Zaterdag 20 juli, aanvang 14:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X