Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Kampioenen 2006/07 te gast bij SV Superboeren

Kampioenen 2006/07 te gast bij SV Superboeren

Eens een Superboer, altijd een Superboer. Dit is het motto van de nieuwe activiteit van de SV Superboeren. Vanaf zaterdag 17 januari worden oud-spelers,-trainers, -verzorgers, -begeleiders, kortom oud-Superboeren die hun sporen verdiend hebben op De Vijverberg door de supportersvereniging uitgenodigd bij elke thuiswedstrijd.

Theo Vergeer en René Bot zelf twee ras Superboeren en tevens lid van het bestuur van de SV Superboeren, nodigen spelers en trainers uit. Voor zaterdag 17 januari voor de wedstrijd De Graafschap - FC Emmen, zijn ze er in geslaagd om een aantal helden van vroeger naar De Vijverberg te halen. Onder leiding van trainer Jan de Jonge werden onder andere Lasse Schöne, Berry Powel, Jeffrey de Visscher, Thijs van Tent Beking en Kevin Sissing kampioen in 2006-2007. Deze superboeren zijn zaterdag gast van de SV Superboeren.

Om ongeveer kwart over zeven komt René Bot met deze groep oud-spelers en trainer Jan de Jonge naar de supporterskantine voor een gezellige ontmoeting met supporters. Je kunt met je helden op de foto, want onze fotograaf is aanwezig. Op Superboeren.nl kun je dan de foto's terug vinden de volgende dag. De 1e helft zullen de oud-spelers plaats nemen tussen de supporters op een tribune. De 2e helft zullen ze plaats nemen op de hoofdtribune en daarna de business club en het spelershome bezoeken.

De SV Superboeren wil de band met oud-spelers versterken, want we vinden het belangrijk dat oud-spelers betrokken worden en blijven bij De Graafschap. Omdat we vinden dat hier meer aandacht voor moet zijn is de supportersvereniging dit initiatief gestart. De Graafschap heeft haar waardering uitgesproken en steunt het initiatief waar mogelijk. Zo geven we een bijdrage aan Samen D'ran!

Tot zaterdagavond op De Vijverberg.

Met vriendelijke groet,

Hans Boesberg
Voorzitter SV Superboeren De Graafschap

Reageren? info@superboeren.nl

SV Superboeren De Graafschap op Facebook en Twitter

Volgende wedstrijd De Graafschap

PEC Zwolle

PEC Zwolle

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 26 juli, aanvang 19:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X