Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar… Jong Ajax-uit

In aanloop naar… Jong Ajax-uit

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- Het duel Jong Ajax - De Graafschap zal worden geleid door de heer Boot. Hij weet zich geassisteerd door de heren Frijn en Zwagemaker. De taken van de vierde official worden uitgevoerd door de heer Mulder.

 - Bij Jong Ajax, dat net als De Graafschap, 27 punten heeft, vormt Andries Ulderink samen met Jaap Stam het trainersduo. Ulderink vervulde diverse functie bij De Graafschap en was hoofdtrainer van medio 2011 tot 19 februari 2012.

- Bij Jong Ajax heeft men de eerste seizoenshelft veel een beroep gedaan op spits Zivkovic. Hij scoorde er 13 in 14 wedstrijden.

- Bij Jong Ajax zien we ook Sam Hendriks terug. De aanvaller kwam exact één wedstrijd in actie voor de hoofdmacht van De Graafschap. Dit seizoen kwam hij tot negen optredens bij Jong Ajax en scoorde eenmaal.

- De Graafschap werd midweeks uitgeschakeld in de beker door FC Twente.(2-4). De ploeg van Jan Vreman mag met trots terug kijken hoe men zich gepresenteerd heeft.

- Toch heeft de oefenmeester ingegrepen. Caner Cavlan is vanwege 'disciplinaire redenen' gepasseerd. Tolgahan Cicek start na in de basis.

- Vincent Vermeij keert even terug in Amsterdam. De aanvaller maakte vorig jaar januari de overstap naar De Vijverberg. Vermeij is dit seizoen clubtopscorer samen met Jerry van Ewijk. Beiden zijn al goed voor negen doelpunten.

Nieuws van SV Superboeren

- Bestel je eigen D'ran-tegel (meer)

- We blijven doorlopend bezig met het aanvullen van ontbrekende gegevenin onze ledenadministratie. Lees er hier meer over.

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Er bestaat een apart abonnement voor het ontvangen van ons Dran! Magazine. Lees er alles over op dit formulier.

- SV Superboeren De Graafschap heeft momenteel ruim 1900 leden. Natuurlijk zijn we trots op dit aantal, maar we merken ook dat er veel supporters zijn die graag lid zouden willen worden. Dit kan heel eenvoudig. Vul daarvoor dit formulier en word lid van SV Superboeren De Graafschap.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 50,43

Gelijkspel: 23,82

Nederlaag: 25,75

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

MVV Maastricht

MVV Maastricht

Vrijdag 26 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Vrijdag 26 april wacht om 20:00 uur op stadion De Vijverberg de ontmoeting met MVV Maastricht.

Een week later, vrijdag 3 mei, om 20:00 uur de aftrap tussen De Graafschap en Jong FC Utrecht.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X