Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar… Fortuna Sittard-uit

In aanloop naar… Fortuna Sittard-uit

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- Het duel in Sittard staat onder leiding van scheidsrechter Blank. Hij wordt geassisteerd door de heren Nanninga en Ozinga. De taken van de vierde official worden ditmaal uitgevoerd door de heer Kampman.

- Bij Fortuna Sittard zit vanaf dit seizoen Peter van Vossen als trainer op de bank. De Zeeuw stond aan het einde van zijn spelersloopbaan nog twee seizoenen onder contract bij De Graafschap.(2001-2003, 44 wedstrijden, 9 doelpunten).

- De Limburgers beleven tot nu toe is troosteloos seizoen. De tien behaalde punten zijn goed voor een zeventiende plaats.

- Het dieptepunt voor de Fortunezen was ongetwijfeld de 1-8 nederlaag in de laatste thuiswedstrijd tegen FC Emmen. Middenvelder Vankan scoorde in deze wedstrijd pas de eerste treffer van Fortuna van dit seizoen in een thuisduel.

- Fortuna Sittard herstelde zich een beetje een week later door op bezoek bij eveneens laagvlieger RKC Waalwijk te winnen: 0-2.

- Trainer Van Vossen kiest tegen De Graafschap opnieuw voor zijn verjongde formatie. Hierin is geen plaats voor de ervaren Jeffrey Vlug, Jasper Waalkens en Donny de Groot. Het drietal begint op de bank.

- Sportief gaat alles voor de wind bij De Graafschap. De laatste twee competitiewedstrijden op eigen vel werd in winst omgezet.

- Tainer Jan Vreman mest in die wedstrijden een beroep doen op veelal jonge spelers. Ook tegen Fortuna Sittard is dat niet anders: Tolgan Cicik, vervangt de geschorste Caner Cavlan., terwijl Tom Menting de plaats inneemt van de geblesseerde Jordan Garcia-Calvete.

- Door zijn vier doelpunten in de laatste twee wedstrijden is Jerry van Ewijk nu alleen clubtopscorer. Hij maakte er 7.

Nieuws van SV Superboeren

- Uitnodiging Algemene Ledenvergadering SV Superboeren (meer).

- Bestel je eigen D'ran-tegel (meer).

- We blijven doorlopend bezig met het aanvullen van ontbrekende gegevenin onze ledenadministratie. Lees er hier meer over.

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Er bestaat een apart abonnement voor het ontvangen van ons Dran! Magazine. Lees er alles over op dit formulier.

- SV Superboeren De Graafschap heeft momenteel ruim 1900 leden. Natuurlijk zijn we trots op dit aantal, maar we merken ook dat er veel supporters zijn die graag lid zouden willen worden. Dit kan heel eenvoudig. Vul daarvoor dit formulier en word lid van SV Superboeren De Graafschap.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 51,72

Gelijkspel: 27,25

Nederlaag: 21,03

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

Al Nasr

Al Nasr

Zaterdag 20 juli, aanvang 14:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X