Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar… Sparta Rotterdam-thuis

In aanloop naar… Sparta Rotterdam-thuis

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- Komende zaterdag het duel tussen twee ploegen die over twintig punten beschikken. De Graafschap ontvangt Sparta Rotterdam. Aanvang is 19:45 uur.

- Scheidsrechter Gerritsen is voor dit duel aangesteld. Zijn assistenten zijn Inia en Zijlstra. Vierde official is Selier.

- Vorige week won De Graafschap eenvoudig van laagvlieger Helmond Sport (5-0). Jerry van Ewijk (3x), Vincent Vermeij en Caner Cavlan waren de doelpuntenmakers.

- Sparta wist in speelronde twaalf knap een punt te pakken tegen koploper NEC. Bij een 0-2 achterstand werd dit in de slotfase via Loen en Mahmudov gelijkgetrokken, 2-2.

- Deze wedstrijd gaat tussen de nummers zes en zeven met twintig behaalde punten. Het doelsaldo van de Doetinchemse club (21-13) is beter ten opzichte van de Rotterdammers (20-20).

- Gert Kruys is de coach van Sparta. In het seizoen 2004-2005 was Kruys de trainer bij De Graafschap. Het seizoen in de Eredivisie verliep niet goed en degradatie werd een feit.

Nieuws van SV Superboeren

- Bestel je eigen D'ran-tegel (meer)

- We blijven doorlopend bezig met het aanvullen van ontbrekende gegevenin onze ledenadministratie. Lees er hier meer over.

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Er bestaat een apart abonnement voor het ontvangen van ons Dran! Magazine. Lees er alles over op dit formulier.

- SV Superboeren De Graafschap heeft momenteel ruim 1900 leden. Natuurlijk zijn we trots op dit aantal, maar we merken ook dat er veel supporters zijn die graag lid zouden willen worden. Dit kan heel eenvoudig. Vul daarvoor dit formulier en word lid van SV Superboeren De Graafschap.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 40,99

Gelijkspel: 34,55

Nederlaag: 24,46

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

Al Nasr

Al Nasr

Zaterdag 20 juli, aanvang 14:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X