Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar… Jong Ajax-thuis

In aanloop naar… Jong Ajax-thuis

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- Vrijdag 25 april staat de laatste en een zeer belangrijk thuisduel voor De Graafschap op het programma tegen Jong Ajax. De Doetinchemmers hebben deelname aan de play-offs promotie/degradatie in eigen hand, maar Fortuna Sittard is de grote concurrent voor een plek in de top acht.

- Scheidsrechter Honig is toegewezen voor deze confrontatie en wordt geassisteerd door Lobbert en Kleinjan. Vierde official is Steeg.

- Het team van hoofdcoach Alfons Groenendijk wist in de voorgaande 37 wedstrijden in totaal vijftig punten te pakken. Over de eerste seizoenshelft waren dat er 25 en in de tweede gedeelte momenteel ook dit aantal.

- Afgelopen maandag 21 april werd er met maar liefst 4-0 gewonnen van Helmond Sport. Dejan Meleg zorgde voor een hattrick, waarna Sam Hendriks de eindstand bepaalde.

- Bij de formatie van trainer Jan Vreman werd vorige week vrijdag een nuttige 1-0 overwinning geboekt op Sparta door een treffer van Dean Koolhof. De uitontmoeting met FC Eindhoven ging maandag in de slotfase met 1-0 verloren en blijft het spannend welke teams uiteindelijk uit mogen komen in de play-offs.

- Voorafgaand aan de wedstrijd zal er afscheid worden genomen van Piotr Parzyszek, nadat de aanvaller in de winterstop een overstap maakte naar Charlton Athletic.

- Robin Pröpper zit vrijdagavond een schorsing uit na zijn opgelopen gele kaart tegen FC Eindhoven. Ditzelfde geldt voor middenvelder Edwin Linssen.

Nieuws van SV Superboeren

- Ook dit seizoen organiseert SV Superboeren De Graafschap de verkiezing Populairste Superboer. Wie volgt Gregor Breinburg op? Je kunt hier je stem uitbrengen.

- SV Superboeren De Graafschap probeert namens alle Superboeren een aandeel te kopen. De fans kunnen op deze manier helpen de de club uit de financiële problemen te helpen. Lees meer over de actie Veur Altied Superboer!. Betaling via IDEAL is nu ook mogelijk. Klik daarvoor hier.

- We blijven doorlopend bezig met het aanvullen van ontbrekende gegeven in onze ledenadministratie. Lees er hier meer over.

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Er bestaat een apart abonnement voor het ontvangen van ons Dran! Magazine. Lees er alles over op dit formulier.

- SV Superboeren De Graafschap heeft momenteel ruim 1900 leden. Natuurlijk zijn we trots op dit aantal, maar we merken ook dat er veel supporters zijn die graag lid zouden willen worden. Dit kan heel eenvoudig. Vul daarvoor dit formulier en word lid van SV Superboeren De Graafschap.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 52,63

Gelijkspel: 22,65

Nederlaag: 24,71

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Volgende wedstrijd De Graafschap

PEC Zwolle

PEC Zwolle

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 26 juli, aanvang 19:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X