Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar… FC Volendam-thuis

In aanloop naar… FC Volendam-thuis

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- Vrijdagavond 14 februari staat om 20:00 uur de ontmoeting tussen De Graafschap en FC Volendam op het programma. Het verschil tussen de nummer acht en positie zes kent drie punten.

- Scheidsrechter Janssen is toegewezen voor deze confrontatie en wordt geassisteerd door Strijker en Lapar. Vierde official is Peters.

- FC Volendam kwam maandagavond uit tegen Jong FC Twente. Bij de 2-4 uitzege was clubtopscorer Robert Mühren driemaal trefzeker.

- In de vier gespeelde wedstrijden in 2014 wist het team van hoofdcoach Hans de Koning negen punten te pakken. Allereerst viel er een 2-1 nederlaag tegen Telstar te incasseren, maar waren er overwinningen op Sparta Rotterdam (1-2), Almere City FC (3-1) en Jong FC Twente (2-4).

- Vlak voor de hervatting van de competitie leek er een positieve sfeer te heersen om een betere tweede seizoenshelft te spelen onder leiding van de nieuwe hoofdcoach Jimmy Calderwood. Echter werd alleen de eerste wedstrijd tegen Jong PSV (0-2) in de slotfase winnend afgesloten. Daarna volgde een teleurstellende reeks met twee punten uit de ontmoetingen met Almere City FC (1-1), Fortuna Sittard (0-1 verlies) en FC Oss (2-2).

- Verdediger Frank van Kouwen viel tegen FC Oss geblesseerd uit, maar is tegen FC Volendam weer inzetbaar.

- Nathaniel Will is voor één duel geschorst. De rechtsback ontving tegen FC Oss zijn vijfde gele kaart in veertien wedstrijden.

- Aankoop Vincent Vermeij wist tijdens zijn debuut bij FC Oss voor een doelpunt te zorgen. De andere treffer kwam op naam van invaller Ted van de Pavert.

- Eerder dit seizoen wist De Graafschap een nipte overwinning te boeken in Volendam. Een vrije trap van Vlatko Lazic werd niet juist behandeld door doelman Theo Timmermans, 0-1 overwinning.

Nieuws van SV Superboeren

- SV Superboeren De Graafschap probeert namens alle Superboeren een aandeel te kopen. De fans kunnen op deze manier helpen de de club uit de financiële problemen te helpen. Lees meer over de actie Veur Altied Superboer!. Betaling via IDEAL is nu ook mogelijk. Klik daarvoor hier.

- Ben je opzoek naar het wedstrijdschema na de winterstop van zowel het eerste elftal als de beloften? Kijk dan hier.

- We blijven doorlopend bezig met het aanvullen van ontbrekende gegeven in onze ledenadministratie. Lees er hier meer over.

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Er bestaat een apart abonnement voor het ontvangen van ons Dran! Magazine. Lees er alles over op dit formulier.

- SV Superboeren De Graafschap heeft momenteel ruim 1900 leden. Natuurlijk zijn we trots op dit aantal, maar we merken ook dat er veel supporters zijn die graag lid zouden willen worden. Dit kan heel eenvoudig. Vul daarvoor dit formulier en word lid van SV Superboeren De Graafschap.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 54,69

Gelijkspel: 29,98

Nederlaag: 15,33

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

Al Nasr

Al Nasr

Zaterdag 20 juli, aanvang 14:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X