Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar… FC Eindhoven-thuis

In aanloop naar… FC Eindhoven-thuis

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- Komende zaterdagavond een duel tussen de nummer drie De Graafschap en op de vijfde positie FC Eindhoven. Het verschil tussen beide clubs is één punt in het voordeel van de Doetinchemmers.

- Scheidsrechter Liesveld zal zaterdag 2 november om 18.45 uur voor het eerste fluitsignaal zorgen. Olde Olthof en Lapar zijn de assistenten. Vierde official is Van Dongen.

- Dit seizoen is Jean-Paul de Jong de hoofdcoach van FC Eindhoven. De Jong was van 1993 tot 2007 actief als speler van FC Utrecht en begon na zijn spelersloopbaan als jeugdtrainer bij deze club.

- Afgelopen dinsdag werkte de FC in Eindhoven de KNVB Beker wedstrijd af tegen Eredivisionist NEC. De ploeg uit Eindhoven verloor nipt met 0-1 en is daardoor uitgeschakeld.

- Donny de Groot, in twee periodes actief voor De Graafschap, keerde dit seizoen terug op de Nederlandse velden als speler van FC Eindhoven.

- Vorige week vrijdag verloor FC Eindhoven in eigen huis van Excelsior met 1-3. Doelpuntenmaker voor de thuisspelende ploeg was Jens van Son.

- De Graafschap kwam afgelopen zondag in actie tegen FC Volendam. In de slotfase bracht Vlatko Lazic, met behulp van de doelman, de 0-1 eindstand op het scorebord.

- Voor Anco Jansen zit de schorsing er op na zijn rode kaart tegen FC Oss (6-1 winst).

- Jasper Heusinkveld en Soufian Echcharaf kwamen aan het begin van dit seizoen op amateurbasis bij De Graafschap. Deze week werd bekend dat beide spelers een contract hebben gekregen.

- Vorig voetbaljaargang werd er in Eindhoven met 0-2 gewonnen door treffers van Milan Massop en een eigen doelpunt van Michael van Geele.

- In Doetinchem eindigde de confrontatie tussen beide elftallen in een 2-2 gelijkspel. Namens FC Eindhoven waren Serhat Koç en Gianluca Maria de doelpuntenmakers. Voor de Achterhoekse club wisten Anco Jansen en Santy Hulst het net te vinden.

Nieuws van SV Superboeren

- Bij het D'ran! Magazine dat recent aan al onze leden is verstuurd, zit een formulier in. Wij vragen u dit formulier in te vullen en naar ons op te sturen. Dit kan ook via info@superboeren.nl.

- Kent u ons D'ran! Magazine? We geven gratis proefabonnementen weg (meer).

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Er bestaat een apart abonnement voor het ontvangen van ons Dran! Magazine. Lees er alles over op dit formulier.

- SV Superboeren De Graafschap heeft momenteel ruim 1900 leden. Natuurlijk zijn we trots op dit aantal, maar we merken ook dat er veel supporters zijn die graag lid zouden willen worden. Dit kan heel eenvoudig. Vul daarvoor dit formulier en word lid van SV Superboeren De Graafschap.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 89,70

Gelijkspel: 8,24

Nederlaag: 2,06

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Gerelateerde nieuwsberichten

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X