Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Treurig afscheid voor Rogier Meijer

Treurig afscheid voor Rogier Meijer

Zonder te spelen moest Rogier Meijer bij Roda JC afscheid nemen als voetballer van De Graafschap. 'Het voetbalboek is dicht. Ik denk dat het voorbij is. Maar het blijft altijd mijn club en dat boek doe ik nooit dicht. Ik zal er blijven komen', sprak Meijer enigszins emotioneel in Kerkrade.

Onder trainer Pieter Huistra kwam de middenvelder, een kind van De Graafschap, nauwelijks aan spelen toe. 'Dit is geen leuk afscheid, maar het hoort er nu eenmaal bij. Acht jaren waren het met ups en downs. Hij heeft het anders gezien, maar dat is ook ook zijn goed recht. Ik denk wel dat ik had moeten spelen, maar dat zegt iedereen.'

Meijer had geen trek om in de slotfase nog in te vallen. De Graafschap keek toen al tegen een hopeloze 6-1 achterstand aan en er waren nog amper drie minuten te spelen. 'Hij vroeg of ik nog wilde, maar daar had ik niet zoveel zin meer in.'

De Graafschap had in het Parkstad Limburg Stadion na een sterke start geen schijn van kans tegen een superieur Roda JC. 'Het waren de jongens tegen de mannen vandaag. Het is doodzonde. Je ziet dat we nog wel iets tekort komen. Het zal tijd kosten om weer aan te haken', verwacht Meijer.

De Doetinchemmer sluit dus zijn loopbaan bij De Graafschap af, maar staat open voor een nieuw avontuur. 'Ik wil nog graag blijven voetballen. Waar dat is, zullen we snel zien', besloot Meijer die na afloop nog wel op de schouders ging en luidkeels werd bedankt door de meegereisde supporters van De Graafschap.  

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten