Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar... FC Utrecht-uit

In aanloop naar... FC Utrecht-uit

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- De leiding van deze wedstrijd is in handen van de heer Braamhaar. De arbiter weet zich geassisteerd door de heren Brink en Lobbert. Als vierde man is de heer Otto aangesteld.

- Vanaf dit seizoen is Erwin Koeman hoofdtrainer in de Galgenwaard. Hij was ook nadrukkelijk in beeld voor dezelfde functie op De Vijverberg.

- Technisch directeur Foeke Booy zag de euro’s de afgelopen weken binnenstromen, maar moest daardoor afscheid nemen van enkele sterkhouders. Mertens, Strootman (beiden PSV), Cornelisse (FC Twente), Silberbauer (Young Boys, Zwi), gingen doelman Vorm voor. De international verkaste naar Swansea City, Wal).

- Daarnaast staat de Fransman Duplan nog enkele met een blessure aan de kant. Voor Jakob Mulenga is het blessureleed bijna verleden tijd.

- FC Utrecht zocht en vond haar versterkingen in Zweden: Johan Mårtensson, Alexander Gerndt en Marcus Nilsson.

- Op het acuut ontstane keepersprobleem bij de Domstedelingen het hoofd te bieden, legde men deze week veteraan Rob van Dijk (42) vast.

- Bij De Graafschap kan trainer Andries Ulderink een beroep doen op Michael de Leeuw. De nieuwkomer zat tegen Ajax nog een schorsing uit, maar mag nu direct opdraven bij de aftrap.

- De Superboeren proberen zich al enige tijd te versterken met de Serviër Nenad Nenad Sreckovic. Een overstap ligt gecompliceerd en het is moeilijk te zeggen of het uiteindelijk lukt om hem aan te trekken.

- Supportersvereniging De Vriendenkring heeft momenteel ruim 1700 leden. Natuurlijk zijn we trots op dit aantal, maar we merken ook dat er veel supporters zijn die graag lid zouden willen worden. Dit kan heel eenvoudig. Vul daarvoor dit formulier en word lid van Supportersvereniging De Vriendenkring.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Er zijn nu meer mogelijkheden om u daarvoor op te geven. Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

- Deze website is nu ook via Twitter te volgen. Sluit je hierbij aan via: http://twitter.com/superboerennl

Laatste FC Utrecht – De Graafschap:
Vorig seizoen keek De Graafschap al snel tegen een 2-0 achterstand aan de treffers van Wuytens en Mulenga. Voor de Achterhoekers leek het een kansloze avond te worden. In de tweede helft toonde de ploeg echter karakter en waren de rollen omgekeerd. Hugo Bargas tekende voor de 2-1 en enkele minuten voor het einde schoot Steve De Ridder de bal in de kruising (2-2)..

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 10,47

Gelijkspel: 35,72

Nederlaag: 53,81

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

Al Nasr

Al Nasr

Zaterdag 20 juli, aanvang 14:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X