Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar... FC Dordrecht-uit

In aanloop naar... FC Dordrecht-uit

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- Voor dit duel is de heer Manschot aangesteld als arbiter. De heren Grosveld en Mulder zullen aantreden als assistenten. Als vierde official is de heer Oostrom aanwezig.

- FC Dordrecht beleeft een bewogen seizoen. Zo is de club toe aan de derde trainer van het seizoen. Momenteel staat Virgil Breetveld, oud=speler van De Graafschap, voor de groep.

- Hoewel FC Dordrecht elfde staat heeft de club nog uitzicht op deelname aan de Play-Offs. Hiervoor is winst op De Graafschap eigenlijk noodzakelijk.

- De thuisclub kan niet beschikken over verdediger Amevor. Hij is één duel geschorst na het krijgen van zijn vijfde gele kaart.

- Lars Veldwijk is met 12 doelpunten nog altijd topscorer bij de Schapenkoppen. Veldwijk maakt komende zomer de overstap naar Excelsior.

- De Graafschap heeft met het oog op de naderende Play-Offs een nieuwe doelstelling: De club wil graag als zesde eindigen, omdat het zich dan meer kansen toedicht in de Play-Offs.

- Momenteel is de achterstand van De Graafschap op de zesde plek 5 punten. En dus zullen de Superboeren vol aan de bak moeten.

- Trainer Pieter Huistra kijkt geschorst toe. Hij werd in de slotfase van het duel tegen sc Cambuur (1-2) naar de tribune gestuurd en ging vervolgens akkoord met het schikkingsvoorstel van de aanklager.

- Assistent Richard Roelofsen zal nu op de bank zitten. In competitieverband is hij nu voor de dertiende keer eindverantwoordelijke

- Tegenover acht geblesseerden, staat de erugkeer van Anco Jansen na een schorsing.

- Jorden Garcia-Calvete en de Graafschap hebben elkaar gevonden in een contract tot medio 2015. Hier is een optie voor een extra jaar opgenomen.

Nieuws van SV Superboeren

- Het is weer tijd voor de jaarlijkse verkiezing van de Populairste Superboer. Je stem uitbrengen kan tot en met 5 mei (meer)

- BoXXer is al enige tijd een partner van de Supportersvereniging. Vanaf nu kun je jouw ledenpas van Superboeren bij BoXXer op een speciale manier gebruiken (meer).

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Er bestaat een apart abonnement voor het ontvangen van ons Dran! Magazine. Lees er alles over op dit formulier.

- SV Superboeren De Graafschap heeft momenteel ruim 1900 leden. Natuurlijk zijn we trots op dit aantal, maar we merken ook dat er veel supporters zijn die graag lid zouden willen worden. Dit kan heel eenvoudig. Vul daarvoor dit formulier en word lid van SV Superboeren De Graafschap.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Er zijn nu meer mogelijkheden om u daarvoor op te geven. Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 59,81

Gelijkspel: 27,06

Nederlaag: 13,13

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Over Superboerenpoule seizoen 2013/2014

De Superboerpoule van dit seizoen zit in de eindfase en zal, evenals in voorgaande seizoenen een spannende ontknoping kennen. Wij kijken ook alvast vooruit op de volgende editie.

Controleer uw accountgegevens

Wanneer u zich via onze website heeft aangemeld voor de Superboerenpoule, dan heeft u een eigen account. Mocht in de tussentijd bijvoorbeeld uw e-mailadres veranderd zijn, dan kun u dit zelf aanpassen in uw eigen account.

Ga hiervoor naar www.superboeren.nl/pool/login en log in met uw oude mailadres en het wachtwoord. Hierna kunt u uw gegevens aanpassen. Deze zullen vrijwel direct worden doorgevoerd. Op deze manier hopen we bij de start van de nieuwe inschrijvingen dat de meeste veranderingen op tijd zijn doorgevoerd.

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

Al Nasr

Al Nasr

Zaterdag 20 juli, aanvang 14:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X