Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Verlaagde prijzen vakken met ongenummerde stoelen

Verlaagde prijzen vakken met ongenummerde stoelen

De Graafschap vindt dat een zo groot mogelijke groep supporters/voetballiefhebbers de wedstrijden van De Graafschap moet kunnen bezoeken. Daarnaast zijn de unieke sfeer en volle tribunes op De Vijverberg al vele jaren een visitekaartje in het Nederlandse betaald voetbal. Daarom is besloten om per direct de toegangsprijzen van de losse kaarten voor de meeste vakken met ongenummerde stoelen, de zogenaamde familievakken op de Groenendaaltribune en de hoek Spinnekop -Roodbergen, in prijs te verlagen.

Het gaat in dit geval om de vakken 20, 21, 32, 33, 34, 35, 39 en 40. Zo probeert De Graafschap mee te denken in deze economisch mindere tijd en families in de gelegenheid te stellen wedstrijden van hun favoriete club te bezoeken.

Losse kaarten voor een wedstrijd kosten in het seizoen 2012-2013 in bovengenoemde vakken maar 14,50 euro in plaats van  20,50 euro. Het tarief voor kinderen tot en met 14 jaar wordt verlaagd naar 9,50 euro. 

Supporters die reeds kaarten tegen het duurdere tarief hebben gekocht voor de wedstrijd tegen Helmond Sport op 24 augustus, kunnen op vertoon van deze kaart het ontstane verschil in prijs gecompenseerd krijgen op losse kaarten die worden gekocht voor een eventueel volgende wedstrijd. Dus bewaar uw kaarten goed.

Bron: De Graafschap

Volgende wedstrijd De Graafschap

Excelsior

Excelsior

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 26 januari, aanvang 19:45 uur

Kantineverbouwing: € 150.000

€ 125.000

Om de verbouw en uitbreiding van de Supporterskantine te kunnen realiseren kunnen we niet zonder jullie donatie.

Kaartverkoopinfo komende duels

Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over. Meer

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Twitter en Facebook

Volg ons op Twitter en FacebookStop schelden met Kanker