De Graafschap onderuit tegen Heracles in oefenduel

Met Henk de Jong voor het eerst als trainer op de bank, speelde De Graafschap een prima oefenwedstrijd tegen Heracles Almelo, al verloren de Superboeren wel. Door twee doelpunten van Armenteros werd het in Epe 2-0.

Bij De Graafschap lijkt het plezier weer teruggekeerd en was er in dit duel al iets zichtbaar van de intenties van de Superboeren in de tweede seizoenshelft. De tegenstander werd vroeg onder druk gezet en dat leverde ook prima voetbal op. De beloning in de vorm van doelpunten bleef nog uit. Scoren deed Heracles voor rust wel via Armenteros (1-0).

Na rust was de wedstrijd in evenwicht en had de ingevallen Anthony van den Hurk voor de gelijkmaker kunnen zorgen, maar de aanvaller miste Aan de andere kant was het opnieuw Armenteros die die scoorde en daarmee het treffen in Epe besliste: 2-0.

De Graafschap hervat de competitie vrijdag 13 januari met de uitwedstrijd tegen FC Eindhoven. Precies een week later is De Vijverberg het decor voor het duel tegen FC Den Bosch. informatie over de kaartverkoop of de halve seizoenkaart, vind je hier.

Karakteristiek, vrijdag 06 januari 2017 (oefenwedstrijd winterstop)

Heracles Almelo - De Graafschap 2-0 (1-0)
Scoreverloop: 1-0, Armenteros (34), 2-0, Armenteros (78)

Arbiter: Dieperink

De Graafschap: Filip Bednarek, Nathaniel Will (46. Sven Nieuwpoort), Jan Lammers (69. Tim Linthorst), Tim Linthorst (46. Bart Straalman), Andrew Driver, Bryan Smeets (69. Mark Diemers), Mark Diemers (46. Lion Kaak), Alexander Bannink (46. Dean Koolhof), Elvio van Overbeek (69. Youssef El Jebli), Piotr Parzyszek (69. Alexander Bannink, 78. Elvio van Overbeek), Youssef El Jebli (46. Anthony van den Hurk)

Heracles Almelo: Castro, Droste, Te Wierik, Hoogma, Gosens; Bruns, Pelupessy, Duarte; Van Mieghem, Armenteros, Kuwas

Informatie en doneren nieuwe Supporterskantine

Nieuwe producten in de verkoop

De eerstvolgende wedstrijd is vrijdag 19 april. Om 20:00 uur start het uitduel bij Roda JC.