Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar… FC Oss-thuis

In aanloop naar… FC Oss-thuis

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- Vrijdagavond 2 december in Doetinchem de wedstrijd tussen De Graafschap en FC Oss. De nummer zestien start om 20:00 uur tegen de nummer vijftien.

- Voor dit duel is scheidsrechter Bax aangesteld door de KNVB. Zijn assistenten zijn Inia en Osseweijer. Vierde official is Nagtegaal.

- De Graafschap wist afgelopen maandag een punt te pakken tegen FC Volendam. In de slotfase kwamen de Palingboeren op voorsprong, maar Piotr Parzyszek zorgde voor de 1-1 puntendeling.

- In het team van hoofdcoach Jan Vreman kwam Bryan Smeets binnen de lijnen en maakte na de opgelopen blessure tijdens de openingswedstrijd van het seizoen tegen FC Eindhoven (4-1 winst) weer speelminuten.

- Bij de Doetinchemse club ontbreken nog Luis Pedro, Tolgahan Cicek en Erik Quekel wegens blessures.

- De Graafschap wist in uitwedstrijden nog geen overwinning te boeken. Dit gebeurt vaker binnenshuis. De laatste zege was de 5-0 tegen Fortuna Sittard op 4 november. Gaat de maand december voor een ommekeer zorgen?

- De hoofdcoach van FC Oss is François Gesthuizen en is aan zijn eerste seizoen bezig. Met zeventien punten behaalden de Ossenaren twee punten meer t.o.v. tegenstander De Graafschap.

- In het team van trainer Gesthuizen treffen we oud-Superboeren aan. Joep van den Ouweland kwam vijf seizoenen uit in het blauw-wit. Voor Jochem Jansen was dat vier jaar het geval. Kars Vierwind kwam in de jeugd in actie, maar tot een debuut kwam het niet.

- FC Oss is aan een sterke reeks bezig. In de maand november werd er namelijk niet verloren. Allereerst een gelijkspel tegen FC Emmen (2-2) en volgden er drie overwinningen: Achilles ’29 (1-2), Jong FC Utrecht (4-2) en Jong PSV (2-4).

- Grote man van de Jupiler League is Tom Boere. De aanvaller is de topscorer met zestien goals. Piotr Parzyszek is de runner-up met tien treffers.

Nieuws van SV Superboeren

- Word ballenjongen (of meisje) bij wedstrijden van Jong De Graafschap. Vul dit formulier in.

- Boek 'De terugkeer van de boerenbruiloft' verkrijgbaar.

- Word steward bij thuisduels van de mooiste club.

- Bestel je eigen D'ran-tegel (meer).

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Lid worden van SV Superboeren De Graafschap

De laatste tijd worden steeds meer Superboeren lid van SV Superboeren. Een lidmaatschap kost 15 euro per seizoen en daarmee zorg jij er mede voor dat wij sfeer kunnen maken op het Spinnekopplein. Info en aanmelden.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de 623 deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 93,42

Gelijkspel: 4,49

Nederlaag: 2,09

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

MVV Maastricht

MVV Maastricht

Vrijdag 26 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

De eerstvolgende wedstrijd is vrijdag 19 april. Om 20:00 uur start het uitduel bij Roda JC.

Vrijdag 26 april wacht om 20:00 uur op stadion De Vijverberg de ontmoeting met MVV Maastricht.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X