De Graafschap klopt FC Winterswijk (0-5)

Voor bijna 2500 toeschouwers heeft De Graafschap De oefenwedstrijd tegen FC Winterswijk met 0-5 gewonnen. Pas in de laatste twintig minuten liep de score op van 0-1 naar 0-5.

Bij De Graafschap kreeg de nieuwe doelman Eric Verstappen zijn eerste speelminuten sinds zijn overstap van VVV-Venlo. Trainer Jan Vreman zag zijn manschappen een moeizaam duel op de mat leggen. De Graafschap had moeite met de kleine ruimtes en werd amper gevaarlijk. Alleen Tom Klein Kranenberg wist tot scoren te komen. (0-1). Even later viel de beoogde aanwinst, Andrew Driver licht geblesseerd uit.

Na rust bleef de 0-1 lang staan en pas in de laatste twintig minuten namen de Superberen afstand, toen de ruimtes groter werden en het Winterswijkse definitief brak. Shant Bedrosian en evenals voor rust, Tom Klein Kranenberg, en weer Shant Bedrosian en een eigen doelpunt, zorgden voor de 0-5 eindstand.

Rondom de wedstrijd is weer een aantal foto's gemaakt. De foto's kunt u vinden in ons fotoalbum.

Karakteristiek, donderdag 23 juli 2015 (voorbereiding seizoen 2015-2016)

FC Winterswijk - De Graafschap 0-5 (0-1)
Scoreverloop: 0-1, Tom Klein Kranenberg (36), 0-2, Shant Bedrosian (72), 0-3, Tom Klein Kranenberg (76), 0-4, Justin de Zwart (78/eigen doelpunt), 0-5, Shant Bedrosian (85)

De Graafschap (1e helft): Eric Verstappen, Nathaniel Will, Bart Straalman, Robin Pröpper, Thijs Bouma, Tom Klein Kranenberg, Bryan Smeets, Vincent Vermeij, Andrew Driver (37. Shant Bedrosian), Erik Quekel, Oguzhan Sahin.

De Graafschap (2e helft): Eric Verstappen, Niek van den Berg, Bart Straalman (60. Tim Linthorst), Mart Raterink, Cas van der Wal, Tom Menting, Mart de Jong, Youssef El Jebli, Shant Bedrosian, Osama Ben Kaddour, Tom Klein Kranenberg.