Tweede oefenzege voor De Graafschap

De Graafschap heeft ook haar tweede oefenwedstrijd in de voorbereiding gewonnen. Tegen vv Ruurlo werd met 0-6 gewonnen. De ploeg van Jan Vremen liet dan ook nog eens een aantal riante kans onbenut.

Op het kunstgras van vv Ruurlo opende Ted van de Pavert al vroeg de score (0-1), snel gevolgd door een treffer van Jerry van Ewijk (0-2). De ruststand werd 0-3 door een doelpunt van Vlatko Lazic. Verdediger Jan Lammers viel kort voor rust uit met een blaar onder zijn voet.

Na rust benutte Dean Koolhof een toegekende strafschop, goed voor 0-4. Caio Eltink zette de 0-5 op het bord. Het slotakkoord was fraai en kwam van de voet van Mart Raterink: Hij liet de doelman kansloos bij en vrije trap: 0-6.

Karakteristiek, dinsdag 01 juli 2014 (voorbereiding seizoen 2014-2015)

vv Ruurlo - De Graafschap 0-6 (0-3)
Scoreverloop:
0-1, Ted van de Pavert (10), 0-2, Jerry van Ewijk (12, 0-3, Vlatko Lazic (27), 0-4, Dean Koolhof (59/penalty), 0-5, Caio Eltink (68), 0-6, Mart Raterink (82)

De Graafschap (eerste helft): Jordy van de Kracht; Nathaniel Will, Jan Lammers (43. Mart Raterink), Ted van de Pavert, Caner Cavlan; Soufian Echcharaf, Edwin Linssen, Dean Koolhof, Vlatko Lazic; Vincent Vermeij, Jerry van Ewijk

De Graafschap (tweede helft, na 45 en 60 minuten): Jasper Heusinkveld, Lars van Roon, Mart Raterink, Tigran Gazarjan, Tolgahan Cicek, Mischa Boelens, Mart de Jong, Tom Menting, Caio Eltink, Jeroen Meurs, Shant Bedrosian