Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

D'ran! Magazine onderweg naar onze leden

D'ran! Magazine onderweg naar onze leden

De komende week zal een nieuwe editie van ons D'ran! Magazine bij onze leden worden bezorgd. D'ran! Magazine, nummer 2 biedt u als lezer deze keer het volgende:

Inhoud D'ran! Magazine nummer 2, februari 2013


*
In dit tweede nummer van het seizoen praat BABARA BERENDS met FRANK VAN KOUWEN * TONNY TOMESEN komt als SUPPORTER AAN HET WOORD en laat er geen misverstand over bestaan: 'DEZE OUWE ZIET HET HEUS WEL GOED HOOR'

* Met DAAN VAN LEEUWEN hebben we een nieuw redactielid aan boord. In zijn eerste bedrage gaat hij terug naar AUGUSTUS 2000. Wat gebeurde er destijds? * We stellen u voor aan ANDREA TWAALFHOVEN, vriendin van VLATKO LAZIC * We gunnen u een blik in de door SV Superboeren OPGEKNAPTE SUPPORTERSKANTINE op De Vijverberg * INTERESSANT VOOR ALLE LEDEN zijn de twee items over onze partner BOXXER.

* SV-voorzitter Hans Boesberg heeft het in zijn VOORWOORD over POSITIEVE ONTWIKKELINGEN * VIDAL HORJUS beziet het vanaf de zijlijn en uit het in zijn COLUMN

* Ook praat WIM VAN DE LOUW u bij over de DENKTANK * en treedt SUPPORTER EN ADVOCAAT MICHIEL BAKKER naar voren * Natuurlijk ook aandacht voor de vaste rubrieken: MAN OF THE MATCH, FEITEN EN CIJFERS * en VEEL meer.

Als lid van de SV Superboeren De Graafschap ontvangt u het D'ran! Magazine gratis. Bent u geen lid en wilt u toch de D'ran! ontvangen? Word dan lid en profiteer van alle voordelen! Bekijk hier de voordelen.

Abonnement D’ran! Magazine

Het is ook mogelijk je te abonneren op het D’ran Magazine. Je bent dan géén lid van SV Superboeren De Graafschap (en profiteert dus ook niet van de overige voordelen van een lidmaatschap). Wél ontvang je 4x per seizoen ons D’ran! Magazine.

- Print het aanmeldformulier (PDF)

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

Roda JC Kerkrade

Roda JC Kerkrade

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 19 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

De eerstvolgende wedstrijd is vrijdag 19 april. Om 20:00 uur start het uitduel bij Roda JC.

Vrijdag 26 april wacht om 20:00 uur op stadion De Vijverberg de ontmoeting met MVV Maastricht.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X