De Graafschap verslaat streekteam: 7-0

De Graafschap heeft de eerste oefenwedstrijd tegen het streekteam van Kilder met 7-0 gewonnen.

Het was zaterdagmiddag goed toeven voor de kleine duizend toeschouwers in Kilder. Een stralende zon en een perfect veld waren goede ingrediënten voor een leuke oefenpot. De Graafschap nam in het eerste deel een 3-0 voorsprong door doelpunten van Anco Jansen (2x) en Nenad Sreckovic. Testspelers Esmat Shanwari en Nelson Vieira speelden de eerste helft mee maar wisten geen stempel op het duel te drukken.

Na rust stuurde coach Huistra een compleet nieuw elftal binnen de lijnen. Vooral Piotr Parzyszek gaf zijn visitekaartje af. De Poolse jeugdinternational die vorig seizoen hoge ogen gooide in het A-jeugd Eredivisie topscorerslijst, scoorde drie keer. Ook Caner Cavlan wist één keer te scoren.

Karakteristiek, zaterdag 30 juni 2012 (voorbereiding seizoen 2012-2013)

SV Kilder - De Graafschap 0-7 (0-3)
Scoreverloop:
0-1, Anco Jansen, 0-2, Nenad Sreckovic, 0-3, Anco Jansen, 0-4, Piotr Parzyszek, 0-5, Caner Cavlan, 0-6, Piotr Parzyszek, 0-7, Piotr Parzyszek

De Graafschap (1e helft): Joost Terol, Ties Evers, Robin Pröpper, Ted van de Pavert, Milan Massop, Rogier Meijer, Esmat Shanwari, Gregor Breinburg, Nelson Vieira Tavares de Veiga, Anco Jansen, Nenad Sreckovic.

De Graafschap (2e helft): Jordy van de Kracht, Jochem Jansen, Timothy van der Meulen, Frank van Kouwen, Jermo Wilsterman, Niek te Veluwe, Santy Hulst, Kars Vierwind, Coen Maertzdorf, Piotr Parzyszek, Caner Cavlan.

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

De eerstvolgende wedstrijd is vrijdag 19 april. Om 20:00 uur start het uitduel bij Roda JC.

Vrijdag 26 april wacht om 20:00 uur op stadion De Vijverberg de ontmoeting met MVV Maastricht.